studio cultuur Flor Linckens.gif

.

Mijn naam is Flor Linckens en als Studio Cultuur bied ik freelance business support op het gebied van communicatie en PR, projectleiding, (web)redactie en social media marketing. Mijn eigen online platforms Galeriereporter en Nordic Days hebben samen ruim 50.000 volgers op social media en ik kan daarom ook meedenken over online zichtbaarheid in de vorm van concrete strategieën en advies. Als (creative) producer en projectleider heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling en uitvoering van een videoformat met 5,4 miljoen impressies. Contentplanning, SEO-optimalisatie en het vormgeven en schrijven van mailings behoren eveneens tot de mogelijkheden: tijdelijk of een paar uur per maand.

Als
cultuur- en publiekshistoricus weet ik hoe je kunst, cultuur en geschiedenis op een aantrekkelijke en inhoudelijke manier kunt presenteren aan een groter publiek zonder te veel aan context en inhoud te verliezen. Hoe verlaag je drempels, hoe prikkel je je lezers en hoe maak je ze nieuwsgierig? Maar ook: wat is je 'brand' en hoe breng je dat het beste over?

Ik ben bovendien oprichter van het platform Cultuurambassadeurs, een plek waar culturele instellingen en inhoudelijke contentmakers (instagrammers, bloggers en vloggers) met elkaar in verbinding gebracht worden met als doel om kunst en cultuur laagdrempeliger te maken. Cultuurambassadeurs was in 2019 officieel partner van Museumnacht Maastricht en in april 2019 werd het platform vermeld in het NRC, NRC Next, het Parool, de VARAgids, Dagblad van het Noorden en op Radio1. Bovendien was ik spreker tijdens het symposium The Art of Influencing tijdens de KunstRAI beurs en tijdens het event Influencermarketing in de culturele sector van Thirty Shots. Ik kan daarom ook bemiddelen, adviseren en spreken op het gebied van (micro)influencermarketing in de culturele sector. Ik werk daarnaast structureel voor het Van Abbemuseum, Unseen, Art Rotterdam, GalleryViewer en de Young Collectors Circle.

 

Meer weten? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje via onderstaand contactformulier. 

projectleiding
social media marketing
(web)redactie
communicatie & PR
Van-Abbemuseum.jpg
Schermafbeelding 2019-07-09 om 23.05.27.
KBLOGO_FB_FLEVOLAND-250x250.jpg
51586_corrosia.png
logoDBM.jpg
logo_Logo-Paleis-Het-Loo.png
Art Rotterdam Logo Flor Linckens
CJP-logo-cyaan.jpg
Melkweglogo.gif
IMG_2743.JPG
logo.png
Schermafbeelding 2019-05-03 om 01.22.27.

Bedankt! Het bericht is verzonden, ik kom hier snel op terug!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - Black Circle